Vizitează Halkidiki, explorează paradisul din Grecia.
Exotic beaches in Halkidiki

GHID TURISTIC HALKIDIKI

Amazing spots of Halkidiki

EXPLOREAZĂ PARADISUL DIN GRECIA

Rezervă cazare, zboruri, închirieri auto și yacht pentru concediul tău în Halkidiki !

Halkidiki Travel. Explorează paradisul din Grecia.

HalkidikiTravel e un ghid turistic online pentru Halkidiki ce constă în cele mai faimoase destinații de călatorie în Nordul Greciei. Această locație e plina de natură virgină și un litoral magic care îmbrățișează plajele din Kassandra și Sithonia cu apa albastră-verzuie și nispul auriu.

Plajele din Halkidiki te așteaptă să le explorezi, să înoți, să te bucuri de soare cu toată familia în această experiență de neuitat. Pe durata vacanței noi sugerăm să vizitezi frumoasele plaje din toată zona ca și Glarokavos în Pefkohori, plajele cu baruri în Paliouri, plaja din resortul Sani, plaja Ai Giannis, Spathies din Sithonia, Tristinika și Toroni, faimoasa plajă exotică Kavourotripes, plaja Karidi din Vourvourou și restul de 52 de plaje desemnate cu steagul albastru pentru înaltul standard de mediu și calitate.

Halkidiki Video


Plaje populare Halkidiki


Satele și plajele din Halkidiki

Cele mai multe sate de coastă din Halkidiki sunt organizate, oferind vizitatorilor servicii de înaltă calitate. În Halkidiki există numeroase stațiuni de lux, hoteluri, vile și camere pentru fiecare gust. Prima peninsulă din Halkidiki, Kassandra, este cosmopolită, cu o mulțime de sate care, în vara anului, sunt pline de călători. Sithonia, a doua peninsulă din Halkidiki, oferă o experiență diferită mai aproape de iubitorii de natură, cu o mulțime de plaje frumoase.


Dacă căutați hoteluri de lux, vă sugerăm zona Sani, unde se află Porto Sani Village & Spa, precum și zona Potidaia cu faimosul Pomegranate Spa Hotel. În Neos Marmaras din Sithonia se află Porto Karras și Villa Galini. Mai mult decât atât, stațiunile de lux pot fi găsite în Kallithea, Pefkohori, Hanioti și în alte zone din Halkidiki.


Dacă sunteți în căutarea pentru viața de noapte, Kallithea ar trebui să fie cu siguranță prima alegere. În cluburile de noapte aglomerate din zonă, vă puteți distra până dimineața devreme. Halkidiki este, de asemenea, cunoscut pentru mâncarea tradițională bună. Vă puteți bucura de experiența bucătăriei mediteraneene totale. Restaurantele premiate sunt peste tot în zona unde vă puteți bucura de mâncăruri tradiționale. Peștii cei mai proaspeți pot fi găsiți în Porto Koufo.

Dacă vă place camparea și campingul, vă recomandăm să vizitați Sithonia unde sunt organizate campinguri precum Kalamitsi.

Un loc binecuvantat, Sfantul Munte sau Aghion Oros formeaza o experienta unica de calatorie in Halkidiki. Muntele Athos este un stat monastic autonom, clasificat ca patrimoniu mondial UNESCO. În cele 20 de mănăstiri construite în zona bizantină trăiesc aproximativ 2000 de călugări. Nu toată lumea are voie să intre în Muntele Athos. Numai bărbații care dețin un permis special, dar există ambarcațiuni de excursie care navighează în jurul Aghion Oros și pot oferi tuturor posibilitatea de a admira mănăstirile și alte atracții ale naturii de la o distanță mai apropiată.


În paginile web ale HalkidikiTravel puteți găsi informații detaliate despre Halkidiki, toate punctele de interes, despre plaje, sate și alte servicii turistice. Din paginile noastre puteți rezerva hoteluri și alte tipuri de cazare pentru vacanța dvs. în Halkidiki. Puteți găsi bilete de avion ieftine și puteți, de asemenea, afla informații despre activități care vor face șederea dvs. în Halkidiki unică și memorabilă.

De abia așteptăm să vă vedem în Halkidiki!

    Plaje populare Halkidiki
  • Plaja Poseidi
  • Plaja Porto Koufo
  • Plaja Armenistis
  • Plaja Agia Paraskevi
  • Plaja Sani

Halkidiki Travel Mobile App - works without internet connection


Vremea în Halkidiki

Weather in Halkidiki


 

Find the best hotels in Halkidiki

Sailing in Halkidiki

Scuba Diving in Halkidiki

Rent a car in Halkidiki

Taxi and Transfer in Halkidiki

Find flights to and from Thessaloniki Airport Macedonia

View live traffic on the roads of Halkidiki

Visit Halkidiki

Experience the most unforgettable vacations!

© 2023 HalkidikiTravel, All Rights Reserved | designed & managed by hoteligence.gr, a member of imarketing.gr network