Откријте Рај На Северу Грчке.
Exotic beaches in Halkidiki

ЧАРОБНИ ХАЛКИДИКИ

Amazing spots of Halkidiki

ОТКРИЈТЕ РАЈ НА СЕВЕРУ ГРЧКЕ

Резервација смештаја , једрилица , аутомобила и летове за ваш одмор на Халкидикију!

Халкидики Травел. Откријте Халкидики.

Халкидики Травел је ваш онлине туристички водич за Халкидики – најчувеније туристичко одредиште северне Грчке. Ова област обдарена је ретким природним лепотама, чаробним обалама које грле савршено чисте плаже Касандре и Ситоније са плавозеленим морем и златним песком.

Плаже Халкидикија чекају да их истражите, да пливате, уживате у сунцу и да ви и ваша породица доживите незаборавна искуства.  Током вашег летовања, препоручујемо вам да посетите прелепе локалне плаже, као што је Гларокавос у Пефкохорију,плаже са баровима (Беач Барс) у Палиуријуплажу у Санију, плажу Аи-Гианнис и Спатиес на Ситонији, Тристиникуи Торони, чувене егзотичне Кавуротрипес, плажу Кариди у Вурвуруу, али и многе друге локалне плаже награђене плавом заставом.

Halkidiki Video


Популарне плаже на Халкидикију


Села и плаже на Халкидикију

Већина приобалних села Халкидикија организована су да пружају посетиоцу туристичке услуге високог квалитета, тако што на целом Халкидикију постоје луксузна туристичка летовалишта, хотели, виле али и собе за изнајмљивање за свачији укус. Први прст Халкидикија, Касандра, је космополитски, са пуно села која током летњих месеци врве од живота. Ситонија , други прст, нуди вам другачије искуство, ближе природи са чаробним плажама.


Уколико тражите луксузне хотелске комплексе препоручујемо вам област Сани, где се налази Порто Сани Виллаге & Спа и област Потидеа са чувенимПомегранате Спа Хотелом. У Неос Мармарасу на Ситонији доминира Порто Карас и историјска Вила Галини. Луксузне хотелске комплексе наћи ћете такође и у Калитеи, у Пефкохорију, у Ханиотију и у другим областима.


Уколико тражите богат ноћни живот, Калитеа на Касандри сигурно ће бити одредиште по вашој вољи. У популарним ноћним локалима у овом крају можете да се забављате до јутра. Халкидики је чувен и по доброј храни. Овде можете уживати у искуству врхунске Медитеранске кухиње. Награђивани ресторани простиру се дуж целе области, и у њима можете уживати у традиционалним јелима. Најсвежију рибу наћи ћете у Порто Куфу.

Уколико сте обожавалац камповања, препоручујемо вам да посетите Ситонију, где постоје организовани кампови као што јеКаламитси.

Благословена земља, Света Гора заокружује јединствено искуство пропутовања по Халкидикију. Света Гора је једна аутономна монашка држава, проглашена за споменик светске баштине од стране УНЕСКА (УНЕСЦО). У 20 манастира саграђених током византијске епохе борави преко 2000 монаха. Улаз на Свету Гору дозвољен је само мушкарцима и то са посебном дозволом, међутим постоје бродићи за екскурзије који плове око Свете Горе и пружају могућност свима да се изблиза диве манастирима и другим природним знаменитостима.На страницама Халкидики Травела наћи ћете таксативно поређане информације о Халкидикију, о местима од интереса, плажама, селима и другим туристичким услугама. На овом сајту можете резервисати хотел али и друге врсте смештаја за ваш боравак на Халкидикију, можете наћи јефтине авио карте, а можете се и информисати о активностима који ће ваш боравак на Халкидикију учинити незаборавним.

Чекамо вас на Халкидикију!

    Популарне плаже на Халкидикију
  • Плажа Порто Куфо
  • Плажа Тристиника
  • Плажа Акти Ковиоу
  • Плажа Нее Потидеје
  • Плажа Пефкохорија

Halkidiki Travel Mobile App - works without internet connection


Време на Халкидикију

Време на Халкидикију


Истражите топ зимске дестинације у Грчкој

Истражите топ летовалиште у Грчкој

Пронађите најбоље хотеле у Халкидикију

Једрење на Халкидикију

Scuba Diving in Halkidiki

Рент а цар у Халкидикију

Taxi and Transfer in Halkidiki

Финд летове за и од солунског аеродрома Македонија

Погледај ливе саобраћаја на путевима на Халкидикију

Visit Halkidiki

Experience the most unforgettable vacations!

© 2023 HalkidikiTravel, All Rights Reserved | designed & managed by hoteligence.gr, a member of imarketing.gr network